чаи Kusmi Tea

Kusmi Tea nu este doar o băutură, ci și o adevărată poveste împletită din tradițiile rusești și eleganța franceză. Cuvintele „Kusmi Tea” sună ca o melodie, purtând cu ele peste 150 de ani de tradiții și arome unice.

Călătoria de la Rusia la Franța

Pavel Nikolaevici Kuzmicev, începându-și cariera ca distribuitor de bunuri într-un magazin de ceai din Sankt Petersburg, puțin ar fi putut să-și imagineze că va deveni fondatorul unei mărci cu faimă mondială. În 1867, a deschis propria sa prăvălie de ceai pe strada Sadovaya. Așa a luat naștere compania P. M. Kousmichoff.

În 1916, anticipând vremuri tulburi, familia Kuzmicev a părăsit Rusia, mutând producția la Paris. Curând, faima incredibilului ceai Kusmi s-a răspândit în întreaga lume, iar filialele companiei au apărut la New York, Hamburg, Constantinopol și Berlin.

Secretul succesului: Combinarea rafinată a aromelor

Kusmi Tea nu este doar ceai, este arta amestecului. În amestecurile Kuzmicevski se întâlnesc cele mai diverse combinații, dar niciuna nu poate fi numită banală. Frunzele de ceai de dimensiuni medii și mari din Ceylon, China și India se amestecă cu componente naturale precum trandafirul, portocala, crizantema și osmanthus. Rețetele tradiționale se împletesc cu exotismul, creând compoziții gustative unice.

Multe dintre denumirile ceaiurilor sunt păstrate în stilul folcloric rusesc, conferindu-le un caracter aparte: „Printul Vladimir”, „Troika”, „Anastasia”. În sortiment se regăsesc atât ceaiuri negre și verzi tradiționale, cât și ceaiuri de fructe exotice, precum și amestecuri originale cu condimente și arome afumate.

Eleganța Franceză și Spiritul Rus

Kusmi Tea nu este doar despre gust, ci și despre stil și exclusivitate. În contextul petrecerilor mondene pariziene și al doamnelor franceze care își urmăresc sănătatea, acest ceai devine o parte indispensabilă a unei vieți rafinate. A bea Kusmi Tea nu este doar un act de consumare a unei băuturi, ci și acceptarea idealului de libertate, deschidere a minții și pregătire pentru neașteptat.

Promisiunea Kusmi Tea

Astăzi, Kusmi Tea își continuă misiunea în lumea ceaiului, căutând să ofere ceaiuri accesibile, delicioase și optimiste, menținând tradițiile și expertiza în arta amestecului. Promisiunea de a utiliza exclusiv arome naturale și ceaiuri organice în rețete subliniază grijă față de mediu și devotamentul față de arta ceaiului.

Astfel, Kusmi Tea nu este doar o marcă de ceai, ci o poveste împletită cu tradiții, arome și eleganță, care continuă să cucerească inimile iubitorilor de ceai din întreaga lume.

Acum, ceaiurile uimitoare Kusmi Tea sunt disponibile pentru achiziționare în rețeaua de magazine de prestigiu Tabacco House. Aici, printre produsele rafinate de tutun, veți putea descoperi și vă veți putea bucura de amestecuri unice.