Angro

Compania Tabacco House furnizează produse de tutun de calitate superioară pentru toate magazinele de tutun din Moldova. Suntem bucuroși să primim clienți noi care doresc să colaboreze cu noi. Dacă aveți în plan să deschideți un nou local sau să actualizați gama de produse de tutun în magazinul dvs., restaurant, bar etc., suntem pregătiți să devenim partenerul vostru de încredere și să vă oferim cele mai bune condiții.

Compania noastră pune la dispoziție vitrine compacte, care vă vor ajuta să utilizați eficient spațiul comercial și să creșteți vânzările. Oferim condiții avantajoase de livrare a produselor noastre, precum și suport profesional pe toate etapele colaborării.

Principala noastră dorință la Tabacco House este să vă oferim nu doar produse de tutun și accesorii de cea mai bună calitate, ci și să asigurăm o colaborare confortabilă și profitabilă pentru voi.

Pentru a începe să lucrați cu noi, trebuie doar să ne sunați la numărul de telefon (+373)61-000-935. De asemenea, puteți trimite o cerere prin e-mail la adresa office@tabacco.md.