Табак для Самокруток Amsterdamer

Suntem bucuroși să vă anunțăm că am extins gama noastră de tutun pentru țigări, adăugând tutunul pentru țigări rulate Amsterdamer, acum disponibil în magazinele rețelei Tobacco House. Acest produs exclusiv al companiei daneze Mac Baren Tobacco Company, celebră pentru istoria sa în domeniul tutunului, a devenit parte a gamei noastre, invitându-vă într-o călătorie unică în lumea gusturilor și aromelor.

Moștenirea de familie, care își are rădăcinile în anul 1887, își lasă amprenta în fiecare fir subțire al acestui tutun. Amsterdamer nu este doar o amestecare, ci reprezintă o interpretare modernă a istoriei tutunului olandez. Călătorind pe nave prin tropice, frunzele de tutun se transformă sub influența aventurilor, trecând prin fermentația naturală în căldura tropicală și răcirea în furtună.

Secretul Amsterdamer constă în soiurile de tutun atent alese – Dark Fired Kentucky și Virginian, care se combină perfect în tehnologia „cavendish”. Aici, aromatizarea devine artă, pătrunzând tutunul cu unde delicate de vanilie și caramel, creând o respirație elegantă cu farmec oriental. Cu fiecare inspirație, simți nu doar ușurința, ci și acea aromă plăcută orientală, ca și cum ai fi într-un templu budist, intrând într-o stare de liniște.

Amsterdamer este o tăietură fină, care asigură ușurința rulării în hârtie, creând un ritual special, accesibil atât pentru începători, cât și pentru adevărații cunoscători. Arderea uniformă oferă o plăcere de neegalat în fiecare tracțiune.