Login

Register

Login

Register

Trabucuri cubaneze

Trabucuri cubaneze

Blog Single

Trabucurile cubaneze au devenit de mult timp un nume cunoscut, pentru că este evident pentru toți fumătorii că acesta este un prestigiu, statut și un standard de calitate.

Procesul de preparare a tutunului pentru trabucuri cubaneze este foarte lung. Pot trece mai mult de 60 de luni înainte ca produsul semifabricat să se transforme într-un produs finit, depășind mai multe etape de curățare, pregătire și prelucrare.

Asortimentul divers al magazinului Tabacco House va fi apreciat de fiecare amator de trabucuri autentice cubaneze. Aici veți găsi produse de la astfel de mărci cunoscute precum Cohiba, Montecristo, Romeo & Julieta, Jose L Piedra și multe altele.

Procurați produse de cea mai înaltă calitate și obțineți de la fumat o plăcere adevărată, bucurându-vă de fiecare tragere de la trabucurile ale acestor faimoși producători.

Vă așteptăm la magazinele Tabacco House situate în centrul comercial SUN-CITY etajul 2, buticul 2215; CC ELAT, etaj 1, buticul 19; Centru comercial ATRIUM, etaj 1, intrarea de pe strada Cantemir; UNIC pasaj subteran. Consultanții noștri competenți vor fi bucuroși să vă sfătuiască cu privire la ceva bun și să vă ajute să alegeți exact ceea ce aveți nevoie.

Похожие новости

У Вас нет накопительной скидки. Пожалуйста, авторизируйтесь, чтобы узнать Вашу текущую накопительную скидку или идентифицируйтесь введя номер телефона